Редактор: e-mail: Кадър Нова ТвАсен Василев и Румен Радев да преприемат съответните

...
Редактор: e-mail: Кадър Нова ТвАсен Василев и Румен Радев да преприемат съответните
Коментари Харесай

Биков: Човекът, на който Спецов е продал фирмата си, е изведен от България

Редактор: 

e-mail: 

Кадър Нова Тв

Асен Василев и Румен Радев да преприемат съответните действия срещу Румен Спецов, тъй като те са стожерите на морала в тази страна. Не е обикновено Кирил Петков да приказва за далавери, а по-късно да споделя - Спецов не го пипайте, Узунов не го пипайте. Това сподели Тома Биков от ГЕРБ в " Здравей, България " по Нова Тв.

Спецов е продал компанията си със отговорности от милион и половина към хазната на малоимотен човек, който не е знаел за тези отговорности. Трябва да се ревизира дали този човек е в България, тъй като имаме сведения, че е изведен в чужбина. Очевидно в България го няма. Изведен е, с цел да не стигнат до него медиите, ние също искахме да го открием, само че го няма. Рашков да го откри и разпита, с цел да разберем дали е знаел този човек, че купува тази компания със отговорности. Между другото милион и триста хиляди са към 20% от тези 6 милиона, за които има подозрение, че компанията на Спецов  ги е източила от хазната. Това е Данък добавена стойност. Този човек - Спецов, не е дал нито едно изявление към този момент един месец по този въпрос, по този проблем, добави Тома Биков.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР